La infiintarea unei noi firme, cand se depune la finante cererea inreg sediu social? Inainte sa mergi sa inregistrezi firma la Reg com (adica se depune de persoana fizica care cedeaza dreptul de folosinta viitoarei firme) sau dupa ce se inreg firma la reg com (si se depune cererea de catre firma care a dobandit dr de folosita in urma unui contr de comodat/inchiriere?)
multumesc!
Printre multe acte care-ti trebuiesc la infiintarea unei societati, unul este dovada de spatiu.
Aceasta dovada include alte trei documente, care trebuiesc depuse la dosarul de constituire.
In primul rand, trebuie contract de inchiriere (sau comodat).
Acest contract, (in copie) asociatul care infiinteaza firma (nu cel care cedeaza spatiul) il depune impreuna cu o copie de pe statut si o copie de pe buletin la finante, de unde i se elibereaza un certificat si o adeverinta.
Toate aceste trei documente intrunesc dovada spatiului si se depun la dosarul initial de constituire..
si practic cerere se depune la finante dupa ce faci la reg com verificarea disponibilitatii denumirii firmei, nu?
sincer, mi se pare cam ciudat, pt ca in contr de comodat nu prea ai ce date sa treci la identificarea firmei... pt ca inca nu ai nici CUI si nr de la reg com...
Nici nu treci CUI sau nr. inreg.
Se intituleaza " CONTRACT DE COMODAT SOCIETATE COMERCIALA IN CURS DE CONSTITUIRE", iar numele il treci pe cel din rezervare.
Certificatul si adeverinta se elibereaza in cateva ore.
Rezervare nume
eu777
Buna ziua,
Am o nelamurire si solicit putin ajutor. M-a rugat un prieten sa-i fac o rezervare de nume pt. o firma (el fiind in imposibilitate de ... (vezi toată discuția)