avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare titlu de proprietate

In urma aplicarii legii fondului funciar mi s-a eliberat titlul de proprietate. Pt una din suprafetele de teren inscrise in titlul de proprietate mi s-a inscris gresit in titlu tarlaua,inloc de T 86s-a scris T 77.Ani de zile am mers la comisia locala pt.a corecta aceasta greseala si mi s-a spus sa am rabdare ca se va rezolva.Recent am fost anuntat ca comisia judeteana refuza sa opereze aceasta modificare in titlu, fara o hotarare judecaroreasca.Nu am fost informat pe cine sa dau in judecata? Daca deschid actiune in instanta trebuie expert pt. a masura terenul?Va intreb acest lucru, deoarece la pensia pe care o am nu stiu daca i-mi pot permite sa platesc expertul.

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate vasilesolomon57 vasilesolomon57 In urma aplicarii legii fondului funciar,mi s-a eliberat titlu de proprietate.Pt. una din suprafetele de teren inscrise,mi s-a trecut gresit tarlaua,in loc de ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Teren mostenit -inscris in cf dar suprafata declarata este mai mica decat cea existenta in realitate tonti tonti Buna ziua ! Va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema: -parintii mei au cateva terenuri mostenite (o parte dintre ele aflandu-se in zona ... (vezi toată discuția)