IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la intrecere la un moment dat, nu am mai avut timp sa franam si am intrat intr-un refugiu de tramvai. Prietenul meu a intrat pe sinele de rtamvai, iar eu intr-un stalp (eu mai eram in masina cu inca o persoana).
Dupa producerea accidentului au sosit echipajele de smurd si politie, eu in urma aciddentului ramanand inconstient pana la spital. Persoana cu care mai eram in masina nu avea decat niste zgarieturi pe fata. Iar prietenul cu masina avea capul spart, dar nimi grav.
La spital am fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind: EU 0,30 iar celalalt 0,75, pe urma au fost prelevate si probele biologice, urmand sa fie trimise la IML.
Prietenul cu masina avea permisul suspendat , tot pentru consum de alcool!
Eu nu avaeam nici macar o amenda luata pana in ziua producerii accidentului.
La politie am fost sfatuit de politist sa scriu in declaratie ca nu m-am asigurat la schimbarea directiei de mers si cum ca l-as fi lovit pe prietenul meu. Politistul mi-a spus sa scriu asa deoarece prietenul meu se afla pe contrasens in momentul producerii accidentului.
Aceeasi chestie a fost pus sa scrie si prietenul meu caum ca i-as fi taiat fata si a incercat sa ma evite
Important este pe cat imi suspenda/anuleaza permisul si care sunt consecintele in cazul in care sunt tras la raspundere in cazul in care se dovedeste ca am provocat acest accident.
In urma accidentului masinile au fost facute zob, deteriorand totodata si domeniul public!