avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este nevoie de autorizatie pentru comercializarea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este nevoie de autorizatie pentru comercializarea de cafea, suc si apa in cadrul unui loc de joaca interior?

De curand am preluat un loc de joaca si vreau sa stiu daca pentru a comercializa cafea, suc si ceai am nevoie vreo autorizatie speciala ( cum este cea pe care trebuie sa o detina cafenelele, barurile, etc). Am inteles ca acestea din urma trebuie sa plateasca o taxa de restaurant in functie de suprafata. Mi se aplica si mie aceasta prevedere?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Taxe autorizatii loc de joaca cu spatiu parinti gabisioti gabisioti Detin un loc de joaca si pana acum am platit taxa de restaurant si taxa de bar respectiv 3000 ron / an . Mancarea este facuta in bucataria proprie in sistem ... (vezi toată discuția)