avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul de functii + promovare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul de functii + promovare

Buna ziua!
Am si eu o intrebare legata de cumulul de functii. O persoana contabil sef intr-o scoala, este delegata la o alta scoala pe cumul (contabila de la instituia respectiva fiind in medical) pentru o luna de zile. La plata pe cumul, se pastreaza incadrarea cu sporul CFP si indemnizatia de conducere?

Secretara unei scoli poate sa promoveze de la treapa III la treapa II, dupa 3 ani daca 2 ani a fost in maternitate? Se considera vechime?

Alte discuții în legătură

Contestatie dispozitie primar sofia1975 sofia1975 doresc sa ma sfatuiti!Lucrez intr-o institutie publica si seful nostru...adica primarul a emis o dispoztie in 2004 prin care a acordat indemnizatie de ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Trecere de la functie de conducere la functie de executie preda radu preda radu Buna seara, sunt contabil la doua scoli si am fost angajat prin concurs pe functie de conducere, beneficiind de indemnizatie de conducere timp de 5 ani, apoi a ... (vezi toată discuția)