Detin impreuna cu sotul meu un SRL din 2003, in Galati.Eu 50%, el 50%, eu administrator.
Am hotarat impreuna sa cedam gratuit societatea unui angajat, sa-l facem pe el unic proprietar. Societatea functioneaza, cu darile la zi, pe profit.
Nu stiu cum se numeste ce vrem noi sa facem, se acte ar trebui si bine-nteles ce bani sa pregatim pentru Registru comertului.
Buna ziua,
Va trebui sa faceti o cesiune de parti sociale viitorului asociat unic.
Mergeti la registrul comertului din Galati si aflati care sunt actele necesare.
De principiu va trebui sa intocmiti hotararea aga, actul de cesiune, actul aditional, actul constitutiv actualizat, etc
Noul asociat ar trebui sa plateasca toate taxele.
la Registru comertului au program 8-16, eu lucrez 8-17.30. La telefon mi-au spus ca nu ma pot ajuta cu informatia "cam cat ar costa cesiunea?" Aveti cunostinte cam cati bani sa pregateasca?
Puteti intra online sa faceti o simulare, niciodata n-am retinut cuantumul taxelor. Cateva sute de lei, s-a modificat tariful de monitor oficial, acest tarif depinde de numarul de caractere din hotararea asociatilor, noi nu stim cat e... e cateva sute de lei. Depinde daca schimva=bati si administratorul etc.
Cesionare parti sociale
zuzi
Impreuna cu sotul meu avem un SRL, suntem asociati 50-50%, el este acum administratorul firmei. In cazul divortului, daca sotul e de acord sa-mi cesioneze mie ... (vezi toată discuția)