Fiind student la o Facultate de Drept anul 1 de studiu,va rog daca stie cineva sa-mi spuna, cum se acorda bursa de merit? semestrial,adica dupa primul semestru anul1,fac o cerere sau doar din anul al doilea se acorda pe baza notelor din primul an si daca sint la FR primesc?
Va rog f.mult sa-mi raspunda cineva care stie f.bine cum stau lucrurile.Multumesc.
De ce nu vă interesaţi la secretariatul facultăţii? pentru că diferă în cele mai multe cazuri. În mod normal bursele de merit, în cadrul unei facutăţi de stat se acordă pe baza mediei finale anuale, şi se depun cereri tip de acordare a bursei care se dau tot la secretariat. La facultăţile particulare din câte ştiu, bursa de merit constă în scutirea de la plata taxei anuale, total sau parţial, în funcţie de medie şi câte burse se acordă. Cât priveşte acordarea bursei la FF aşa ceva nu cred să fe posibil. Merit înseamnă şi prezenţă şi activitate la ore, şi nu studiul după suporturi de curs.
Va multumesc mi-au fost utile raspunsurile dvs.In fine am reusit sa aflu si la Facultate :cele de la secretariat nu stiau nimic:stunned:dar pina la urma am ajuns la contabilitate si mi-au spus cam acelasi lucru cu dvs..O mentiune:FR inseamna frecventa redusa,deci totusi se tin orele de curs,concentrate in trei zile.Multumesc foarte mult.
Ah, am citit greşit, nu FR, scuze, mă gândeam la FF şi ID. În orice caz, diferă de la facultate sau Universitate, de aceea cel mai sigur era să întrebaţi la sursă :) Cu plăcere şi spor la învăţat :)