avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reevaluare imobilizari corporale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reevaluare imobilizari corporale

in cazul unei societati care efectueaza reevaluare la imobilizari corporale, (cladiri dobandite inainte de anul 2000), valorile nu se modifica.
reevaluarea a fost efectuata in cadrul societatii, ajustarile efectuate in cadrul raportului de reevaluare nemodificand valoarea initiala.
aceasta reevaluare este recunoscuta?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 08:55, 23 Aprilie 2009
ajustarile nemodificand valoarea initiala?Cum adica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare imobilzari corporale bobi07 bobi07 in cazul unei societati care efectueaza reevaluare la imobilizari corporale, (cladiri dobandite inainte de anul 2000), valorile nu se modifica. reevaluarea a ... (vezi toată discuția)
Raport de evaluare cladire Total Contabilitate Total Contabilitate Buna ziua, Am un raport de evaluare pentru un apartament prin care valoarea din contabilitate a fost redusa la valoarea de piata. Cheltuiala pe care o ... (vezi toată discuția)
Achizitie constructii + teren andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Imi puteti da si mie va rog frumos o parere in legatura cu valoarea imobilului ce se va inregistra in contabilitate...Ideea este urmatoarea: am achizitionat de ... (vezi toată discuția)