avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modificare gradatie consilier juridic care beneficiaza ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modificare gradatie consilier juridic care beneficiaza de spor confinentialitate

buna ziua.
va rog sa imi spuneti daca in salariul de baza se inclune si sporul de confidentialitate de care beneficiaza un consilier juridic (functionar public), pentru a i se acorda diferenta dintre doua clase de salarizare succesive de 2,5% in vederea modificarii gradatiei corespunzatoare transei de vechime in anul 2014

Alte discuții în legătură

Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici? LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale andreeapanican andreeapanican bunaziua ,as dori daca se poate sa imi raspunda cineva la urmatoarele nelamuriri: - lucrez de 4luni ca si arhivar la itm si vreau sa stiu pe baza caror acte ... (vezi toată discuția)
Acordare spor de vechime bugetari Aura2012 Aura2012 Un salariat contractual din cadrul primariei are facut o vechime de 10 ani cum ii acord sporul de vechime ? Este incadrat guard clasa 17 ... (vezi toată discuția)