avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant

Am girat impreuna cu alte 3 persoane un individ pentru un imprumut bancar.Acesta nu si-a mai achitat ratele iar banca mi-a retinut mie din pensie( am inteles ca si la ceilalti giranti). Cum si impotriva cui ma pot indrepta pentru recuperarea sumelor retinute din pensie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 12:41, 25 Februarie 2014
Impotriva celui pe care l-ati girat de buna-voie! Depinde daca mai are de unde sa va dea banii respectivi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit ca girant; imi pot recupera banii de la titular? florinmarginean florinmarginean Buna, as vrea sa ma ajute cineva daca e posibil. In urma cu doi ani am fost girant la cineva si nici in momentul de fata nu mi-am recuperat banii. Ce sa fac, ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.foarte scurt.am girat pentru un imprumut al unor pensionari ... viorel974 viorel974 Buna ziua.Foarte scurt.Am girat pentru un imprumut al unor pensionari la CAR.Respectivii au pensii dar din motive nestiute nu au mai platit de ceva vreme.E ... (vezi toată discuția)