avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Referitor la OUG 34/2009
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Referitor la OUG 34/2009

Buna ziua.

Am tot citit despre marea hotarare a guvernului (cea care legalizeaza evaziunea fiscala prin impozitarea celor mici). Un lucru nu imi este clar: vor plati impozit forfetarTOATE societatile comerciale, indiferent de domeniul de activitate (cod CAEN)? La un moment dat citisem o (?) propunere a hotararii in care era supuse impozitarii doar anumite coduri CAEN... Care e pana la urma adevarul? A fost modificata acea propunere de o vazusem eu (cred ca tot aici, pe situl avocatnet.ro)?

Va multumesc.
O zi cat mai bune!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 17:36, 22 Aprilie 2009
Toate societatile comerciale indiferent de domeniul de activitate
Si PFA-urile sunt obligate sa plateasca impozitul forfetar? sau legea se refera doar la intreprinderi?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2009
sorinnel_25, utilizator
Sub incidenta OUG 34/2009 intra si PFA-urile ? Si ele trebuie sa plateasca impozitul forfetar?
Dupa cum am mai spus toate societatile comerciale, pfa-urile nu sunt societati comerciale.Mai exact, contribuabilii prevazuti in art.18 Cod Fiscal, cu exceptia bancilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva trebuie sa plateasca impozit forfetar ? maarkyM maarkyM buna ziua, am deschis anul trecut PFA ,nu am avut decat cheltuieli (de infiintare) pe anul trecut ca si activitate,iar anul acesta tot decat ... (vezi toată discuția)
Ref. impozit minim ContSters73517 ContSters73517 Exista o lista unde sunt publicate coduri caen \"neplatitoare\" de impozit minim??? 2370- plateste in continuare sau nu?#-o (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive Viorelmarian748 Viorelmarian748 Buna ziua ! Vand pronosticuri sportive de aproximativ 2 ani pe forumuri/facebook, cat si pe alte retele de socializare. Metodele de plata pe care le accept ... (vezi toată discuția)