avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare firma cu datorii vechi?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare firma cu datorii vechi?

Buna ziua !

In 2006 am infiintat o firma, fara activitate de atunci, dar totusi am datorii catre finante, din cauza forfetarului... Intrebarea mea este, ca in cazul in care firma are datorii se poate suspenda? si dupa 3 ani o sa cer plata esalonata a datoriei. Daca se poate suspenda, sau in cazul platii esalonate de acum suma datorata ramane fixa , sau pana la plata integrala a datoriei se calculeaza penalitati?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Cum scap de impozitul forfetar? DanielaBlaj DanielaBlaj Buna ziua, Doi actionari intr-o firma fara nici un fel activitate de vreo doi ani, impozit forfetar de plata vreo 30 mil pana in prezent, Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Srl, impozit forfetar si datorii catre stat alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua tuturor. Stimati domni/doamne va solicit ajutorul intr-o problema. Pe scurt: o cunostinta de-a mea a deschis un SRL in 2007, a avut activitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii de la firma fara activitate eugen05 eugen05 Buna ziua. Am o firma pe care am infiintat-o in 2006, dar care nu a desfasurat niciun fel de activitate niciodata . Firma nu are active, angajati ... (vezi toată discuția)