avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecerea de pe un post pe altul pe aceasi treapta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecerea de pe un post pe altul pe aceasi treapta

Buna ziua,

Sunt angajat in domeniu invatamant, pe post de laborant I cu studii superioare si as dori sa trec pe INGINER DE SISTEM I. Am terminat facultatea de Electrotehnica si Informatica, specializarea Inginerie Economica in domeniul electric. Mentionez ca pe postul actual ma ocup de calculatoare (de instalare configurare, mentenanta, etc.). Am fost la birou personal si mi-au jutificat ca nu am specializarea respectiva pentru a putea trece pe INGINER DE SISTEM. Este vreo lege care sa imi spuna ca specilizarea terminata de mine nu permite trecerea pe post de INGINER DE SISTEM? SAU DEPINDE DE ORGNIGRAMA INSTITUTIE SAU BUNAVOINTA SEFA PERSONAL? VA MULTUMESC ATNTICIPAT PENTRU RASPUNS.

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Instalare sisteme de supraveghere video. BogdanMohora BogdanMohora Buna ziua, Este primul meu post si va urez: Bine v-am gasit ! Probabil lumea va spune ca a mai fost discutat subiectul dar eu am doua dileme la care nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)