avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Document justificativ pentru scoatere din evidenta ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Document justificativ pentru scoatere din evidenta contabila sold societate radiata la ONRC.

In situatia cand un furnizor din alt Judet se radiaza si firma de la Registrul Comertului cum ramane cu soldul din contabilitatea mea? Poate fi adus la zero in baza care document justificativ? Sunt nevoit sa merg la Registrul Comertului din Judet care apartine furnizorul pentru a ovtine un document justificativ?

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta contabila sold societate radiata la onrc TUDORCRISTIAN TUDORCRISTIAN Buna ziua. In situatia cand un furnizor intra in faliment (si se radiaza si firma de la registrul comertului) cum ramane cu soldul din contabilitatea mea? ... (vezi toată discuția)
Mentionare pe chitante j si ro client alex.basica alex.basica Buna ziua! Astazi am platit o factura si furnizorul a completat pe chitanta in dreptul denumirii clientului (firma mea) J-ul si RO-ul. Au spus ca e o ... (vezi toată discuția)
Chitanta anamariacelik anamariacelik cine ma poate lamuri ce act reglementeaza completarea pe chitanta pe langa firma de la care s-a primit suma ,adresa si codul unic de inregistrare precum si ... (vezi toată discuția)