avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea prostitutiei in Scotia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea prostitutiei in Scotia

buna ziua as dori daca m-ar putea ajuta cineva cu mai multe detalii privind legile din scotia in legatura cu prostituia.am o cunostiinta care a practicat asa ceva o perioada in scotia impreuna cu alte fete,au fost prinse de vreo 2 ori si aveau procese pe rol iar ele trebuiau sa mearga saptamanal la semnat.dupa ce le a prins prima data si au mers mereu la semnat, a doua oara nu s-au prezentat o saptamana si cand s-au dus a doua saptamana sa semneze le au inchis pentru cateva ore,dar le-au dat drumu.procesele nu erau inchise insa ele au plecat de acolo din scotia in anglia si nu au mai mers la semnat si dupa o scurta perioada s-au intors in tara.au stat aici cateva luni si marti dimineata au plecat in anglia si de acolo le au luat din aeroport sa le trimita in scotia...nu stiu nimic mai mult ce s-a intamplat insa as dori daca ma poate ajuta cineva cu detalii despre pedepsele de acolo...prostitutia acolo am inteles ca ar fi legala si pot lua doar o amanda sau intre 3 si 6 luni,ele nu erau pe strada ci totul se petrecea in casa,erau independente.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Arestat in belgia Magiu Magiu Salut. E prima data când intru aici și nu știu exact cum se procedează. O sa încerc sa fiu cât mai precis. Fratele meu este Arestat in Belgia ca fiind ... (vezi toată discuția)
O alta procura? elga50 elga50 Cazul este urmatorul: Sotia, impreuna cu cei 4 copii, pleaca in Anglia. Sotul a ramas in tara, urmand ca peste ceva timp sa plece si el. La iesirea din tara ... (vezi toată discuția)
Returnare valoare bilet avion firma de crewing victor_09 victor_09 Buna ziua, Am si eu o ploblema referitoare la restituirea unei sume de bani pentru niste bilete de avion la o firma de Crewing . Cand s-a terminat ... (vezi toată discuția)