avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat in Belgia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat in Belgia

Salut. E prima data când intru aici și nu știu exact cum se procedează. O sa încerc sa fiu cât mai precis. Fratele meu este Arestat in Belgia ca fiind parte dinte-o grupare de trafic de persoane. Problema e ca el a stat in Belgia doar 12 zile și clar din care știu eu este nevinovat. Pe 24 luna aceasta are proces și am vorbit cu avocata lui și a spus ca e posibil sa ii dea pedeapsa. De specificat ca e in arest din Aprilie. Dacă poate cineva sa îmi explice mai multe și cum se procedează acolo as fi foarte recunoscator
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Magiu , utilizator 19:23, 17 Octombrie 2018
Asta e: daca l-au prins cu imigranti ilegali in masina e vinovat de trafic de persoane. Din momentul in care autoritatile au constatat asta, el trebuie sa dovedeasca faptul ca e nevinovat. Adica l-au prins cu mata-n sac si el trebuie sa explice ce cauta mata-n sacul lui.

Plus ca pentru a dovedi existenta unei organizatii de infractori se iau declaratii, se fac interceptari, sunt filati, etc., nu e simplu de dovedit asta.

Daca e vorba de MISA: da, astia sunt cercetati in mai multe tari pentru trafic de persoane, vedeti EU Most Wanted pentru mandatul pentru Bivolaru.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Octombrie 2018
tgeorgescu, utilizator
Nu l-a prins cu nimic aici e problema. El a plecat din Anglia a stat 12 zile in Belgia la un var ( varul e capul dosarului ) a venit in țara a stat câteva săptămâni după care s-a întors in Anglia. La ceva timp ( cred ca mai bine de o luna) i-a venit scrisoare de la poliție ca trebui sa se prezinte pentru nu știu ce. Bineînțeles Ca și-a luat bilet pentru următoarea zi sa vina in România dat nu a mai ajuns pentru ca l-au Arestat după aeroport din Anglia și după o săptămâna l-au trimis in Belgia antwerpen. Acum din ce știu eu nu au nimic împotriva lui dar sa presupunem ca i-ar da ceva execuție, cât însemna un an de pușcărie acolo ? Eu din ce știu la un an s-ar face 6 luni.., Așa e ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune da sau nu? andrei0707 andrei0707 buna situatia: eu ma duk la un var de al meu si el are o problema ex: vecinul lui a intrat si i-a luat din teren 3-4 ari si el se lupta de ani de zile cu ... (vezi toată discuția)
Filaj politie pschintee pschintee Buna ziua, in urma cu cateva zile un politist al unei sectiid epolitie din capitala, mi-a solicitat actul de identate, dupa ce mi-a aratat legitimatia, ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)