avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Achizitie de la particulari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Achizitie de la particulari

Buna ziua. Am citit din ce am gasit pe net ,dar nu sunt lamurit complet in urmatoarea situatie: I.I. cu activitate de comert on line. Marfa o vinde in provincie pe fact. cu chit pusa in colet si ocazional in localitate cu fact. si BF. Poate achizitiona de la o persoana fizica produse pe care aceasta le-a luat initial de la un depozit, cu factura, dar care vrea sa le dea pentru ca pleaca din localitate si va avea alta slujba.
La achizitionare se intocmeste Borderou de achizitie, nota receptie, o fact. si un BF din casa de marcat. Am citit ca trebuie aplicat un impozit de 16%, dar nu se cunoaste cum se aplica, unde se varsa impozitul, ce pasi mai sunt pt incheiere vanz.-cump. cu multumiri,

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Achizitie de la particulari costachel costachel Buna ziua. Incerc sa ma luminez ca sa stiu cum imi ajut nepotul care are o I.I. (asociat unic, fara angajati). Am mai scris, dar dl. George-Neagu a anulat ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Necesitate casa de marcat lumi_mamy lumi_mamy am o nedumerire cu privire la serviciile de prestari: este obligatorie folosirea casei de marcat sau se poate folosi sistemul factura+chitanta (vezi toată discuția)