avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Necesitate casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Necesitate casa de marcat

am o nedumerire cu privire la serviciile de prestari: este obligatorie folosirea casei de marcat sau se poate folosi sistemul factura+chitanta
Cel mai recent răspuns: lumi_mamy , utilizator 23:32, 31 Ianuarie 2014
Poate ca ar trebui sa scrieti si mai precis ce prestati? Va redau un exemplu in care nu e nevoie de casa de marcat:
l) serviciile de instalatii, reparatii si intretinere a bunurilor, efectuate la domiciliul clientului;
si
o) efectuarea lucrarilor de constructii, reparatii, amenajari si intretinere de locuinte;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator
prestari servicii imobiliare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Administratie bloc viviana_100 viviana_100 Este normal ca lunar sa platesc cate 6 lei pentru ”reparatii”, pe care nu le justifica nimeni ? (vezi toată discuția)