avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratie bloc

Este normal ca lunar sa platesc cate 6 lei pentru ”reparatii”, pe care nu le justifica nimeni ?
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 13:24, 24 Martie 2014
Da , este normal sa platiti lunar un fond de reparatii care va fi justificat in momentul cand se cheltuie . Proprietarii membri ai asociatiei de proprietari au obligatia sa aprobe si un fond de reparatii anual, necesar pentru repararea si imbunatatirea proprietatii comune

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de propietari mnmgfd mnmgfd Va rog sa imi spuneti daca in cazul unei asociatii de propietari, locatarii care nu doresc sa achite Fondul special creat pentru acoperirea fraudei facuta de ... (vezi toată discuția)
Pentru un apartament vandut la licitatie fostul proprietar poate fi scutit de plata fondului de reparatii? legal23 legal23 Am fost executat silit si ap a fost vandut la licitatie. Doresc sa imi achit datoria la intretinere ptr a nu crea probleme ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)