Buna ziua.
Un prieten de al meu ma roaga sa aflu care este procedura de transfer a pensiei pe caz de boala din R. Moldova in Romania. El sa pensionat pe caz de boala, (pensie fara termen) in R. Moldova. Acum si-a schimbat domiciliul in Romania ( are cetatenie dubla si domiciliul stabilit in Romania). Il intereseaza care este procedura, ce acte trebuie sa pregatesca, unde sa se adreseze si daca e nevoe sa treca din nou comisiile medicale in Romania pentru a transfera pensia pe caz de boala(invaliditate). Are 55 de ani. In R. Moldova incadrarea e formulata ca "Gradul accentuat doi de invaliditate. Boala obisnuita. Termen de reevaluare - fara termen".
Multumesc,
Dasha
Fondator srl
Tudor1974
Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine ... (vezi toată discuția)
Fondator srl
Tudor1974
Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine ... (vezi toată discuția)