avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Fondator SRL
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Fondator SRL

Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine de identitate...Care este procedura..Mersi..
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 09:32, 30 Iunie 2015
Puteti deschide firma pe baza actului de identitate din Republica Moldova, nu sunt obligatorii acte de identitate romanesti pentru deschiderea unei firme in Romania, sunt foarte multi cetateni straini care au deschis firme in tara noastra fara a fi cetateni ai Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondator srl Tudor1974 Tudor1974 Salut prieteni..Am nevoe de ajutor..Sunt cet.Roman cu dom. in R Moldova..Cum pot infiinta un SRL...Cetatenii cu domiciliul in afara Romaniei nu detin buletine ... (vezi toată discuția)
Alocația pentru copil Ionela GIS Ionela GIS As vrea sa stiu daca pot beneficia de alocație fiind cetățean a României si a Republicii Moldova, pentru copilul nascut in Republica Moldova care la fel ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa-mi fac buletin si pasaport roman? marisangela70 marisangela70 Buna ziua am si eu o intrebare? 4 ani si jumate am fost casatorita cu roman si eu is moldoveanca din capitala si ne-am divortat eu pot sa-m fac acte ... (vezi toată discuția)