avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce acte imi trebuie sa-mi fac buletin si pasaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce acte imi trebuie sa-mi fac buletin si pasaport roman?

Buna ziua am si eu o intrebare? 4 ani si jumate am fost casatorita cu roman si eu is moldoveanca din capitala si ne-am divortat eu pot sa-m fac acte romanesti?buletin sau pasaport roman?ce acte mi-ar trebuie si unde pot sa le depun ms frumos daca am locuit in arad rog un moderator daca am postat gresit sa mute postare mea acolo unde trebuie
Cel mai recent răspuns: marisangela70 , utilizator 18:00, 14 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti cetatenia romana nu puteti obtine acte de identitate romanesti. Faptul ca ati fost casatorita cu un roman nu va ajuta.
Buna Ziua ..sunt din Republica Moldova si detin un permis de sedere roman si as vrea sa stiu pot sa calatoresc in Anglia …multumesc
Da ce acte necesare asi avea nevoi petru cetatenia romana?multumesc frumos ozi cit mai frumoasa
Buna ziua multumesc mult o zi buna am vrut ceva mai rapid asta dureaza cam mult cam la un ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria dintre un cetatean roman și un cetatean strain (republica moldova) MirelaCostin MirelaCostin Eu sunt de cetatenie moldoveanca, fara pasaport roman, locuiesc in Republica Moldova, iar iubitul meu este de cetatenie roman, locuieste in Italia, are permis ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)