avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control Ministerul Agriculturii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control Ministerul Agriculturii

Buna ziua, cunoaste cineva daca ministerul agric . ( una din directiile sale) cu sediul in Sos.Oltenitei are dreptul de a controla magazinele ? mai precis unul in care se comercializeaza paine, dulciuri ,cafea? doar comercializare ;
care Lege le da dreptul de control ? site-ul lor este in constructii si nu am gasit nimic referitor la magazine ; au drept de control asupra producatorilor, celor care au anumite licente de productie, asupra celor acre vand in piete ,etc

Alte discuții în legătură

Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)