avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate PFA

Buna seara tuturor.
Am o nedumerire legata de activitatea PFA si anume daca in conformitate cu ultimele adaugiri legislative in calitate de PFA pot avea activitate de producere a unor marfuri destinate exportului avind doi angajati specializati din domeniul marfurilor pe care vreau sa le export si care din formele de organizare ale PFA ar fi mai recomandabila in acest caz? Specific faptul ca marfurile ce ar urma sa fie exportate ar putea aduce cateva mii de euro anual(probabil pina in 20000 in cel mai fericit caz).

Alte discuții în legătură

O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Cofetariile se pot incadra la minimis 2013? lucia-dobrita lucia-dobrita Am 46 de ani , detin firma din 2004 si, as vrea sa stiu daca pentru un laborator de cofetarie-patiserie pot beneficia de ajutorul de stat minimis 2013 .M-ar ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b stan camelia stan camelia Buna ziua! Am aflat ca trebuie sa depuna toata lumea D 392A sau D 392B.In cazul meu trebuie sa depun D 392B(PFA neplatitor de TVA).Poate cineva sa ma ... (vezi toată discuția)