avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nulitate conventie credit - comision risc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nulitate conventie credit - comision risc

Buna seara.Am incheiat conventie cu Volksbank in 2008 fiind casatorit.
si imprumutati eu ca titular iar sotia coplatitor.In 2012 am divortat si doresc sa aflu daca pot introduce actiune de nulitate a conventiei cu privire la comisionul de risc in nume propriu fara citarea fostei sotii,intrucat aceasta din rea vointa nu doreste recuperarea sumelor.Ce pot face in aceasta situatie?Va multumesc si astept raspuns

Alte discuții în legătură

Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)
Comision de risc gociman gociman va rog sa-mi spuneti cum pot obtine eliminarea comisionului de risc dintr-un contract de credit. Am un credit imobiliar din 2007 la Volksbank cu un comision ... (vezi toată discuția)
Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc ... Jydanul68 Jydanul68 Am un apartament cumparat inainte de casatorie si acum doresc sa o trec in acte si pe sotia mea,cum procedez? (vezi toată discuția)