avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu medical si diminuare zile concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu medical si diminuare zile concediu de odihna

Buna ziua,

Sunt angajata pe perioada nedeterminata si din cauza unor probleme la un picior sunt in concediu medical din data de 20 Mai 2013 pana la 02 Martie 2014 ( adica un total de 273 zile ).
In urma unui control medical ginecologic din data de 14 Februarie 2014 mi s-a spus ca trebuie intervenit chirurgical cat mai urgent.Asteptand rezultatele analizelor efectuate,interventia chirurgicala ar trebui sa aiba loc la jumatatea lunii Martie sau inceputul lunii Aprilie.
* As dori sa stiu daca mi se vor plati concediile medicale pe care le voi primi la externarea din spital + recuperarea in urma interventiei chirurgicale avand in vedere ca in ultimele 12 luni am beneficiat de 273 zile de concediu medical
(tinand cont ca aceasta este o alta afectiune medicala), deoarece sper sa nu risc sa fiu pusa in situatia de a fi obligata sa imi iau concediu fara plata.
* Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de adeverinta de salariat ptr internarea in spital in cazul in care trebuie sa iau concediu fara plata de o saptamana sau doua pana la internarea in spital.
*va rog sa-mi spuneti daca mai pot beneficia de concediul de odihna ramas de 9 zile pe anul deoarece am fost informata de catre angajator ca nu mai beneficiez de aceste zile pentru ca am fost in concediu medical o perioada mai lunga de timp,iar concediul de odihna este raportat la zilele lucrate in companie pe anul respectiv; va rog sa ma lamuriti si cu acest aspect deoarece pe data de 3 Martie 2014 ar trebui sa merg la serviciu, dar din cauza problemelor nu pot sta foarte mult pe scaun, angajatorul spunand sa-mi iau concediu fara plata.

As dori sa imi dati cat mai urgent un raspuns la aceasta problema.

Multumesc frumos si va doresc o Primavara frumoasa cu multa sanatate.

Alte discuții în legătură

Concediu medical ajutor!!! iuli38 iuli38 Am fost internata pe data de 25.07.2009pentru o interventie chirurgicala de histerectomie totala.Am fost la medicul ginecolog pentru prelungirea concediului si ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal Danadutu89 Danadutu89 Buna ziua, Am o angajata care i s-au terminat cele 90 de zile d concediu medical cu 8 martie...ea fiind internata in momentul de fata. Cum poate lua concediul ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale in 2018 Olteiadrian Olteiadrian Cum se calculeaza Concediile Medicale in 2018 si anume -zile si sume platite de angajator? -zile si sume platite de FNUASS? -sume pentru CAS calculate ... (vezi toată discuția)