avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru judiciar

Buna ziua,

cum se calculeaza ,va rog taxa de timbru judiciar intr-o actiune impotriva bancii careia i-am platit nejustificat 1800 euro ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: teisoara , utilizator 11:39, 27 Februarie 2014
Art. 3. - (1) Actiunile si cererile evaluabile in bani, introduse la instantele judecatoresti, se taxeaza astfel:
a) pana la valoarea de 500 lei - 8%, dar nu mai putin de 20 lei;
b) intre 501 lei si 5.000 lei - 40 lei + 7% pentru ce depaseste 500 lei;
c) intre 5.001 lei si 25.000 lei - 355 lei + 5% pentru ce depaseste 5.000 lei;

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari - modificari la taxele judiciare in vigoare din 2014 ynocentta ynocentta Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 80/2013 privind taxele judiciare de timbru ,publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 392, din 29 iunie 2013, care se ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru louisfigo louisfigo Buna ziua! As dori sa stiu care este taxa de timbru pentru o despagubire de 140.000 de euro intr-un proces civil pentru tulburare de posesie. Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa de timbru sau scutire taxa ? negut negut Buna ziua ,Am fost executat silit prin poprirea conturilor . Mi s-au oprit mai multi bani decit datoram . Mi s-a spus ca trebuie pentru recuperarea banilor ... (vezi toată discuția)