avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul CAS pt Intreprindere Individuala dupa legea 263?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul CAS pt Intreprindere Individuala dupa legea 263?

Buna ziua!
Stie cineva cum se calculeaza taxele catre CAS la o Intreprindere Individuala dupa legea 263?
Eu pe anul 2012 am brutul = 12.601ron si netul = 5.463ron
Va rog sa imi explicati, pt ca am primit o somatie de plata pt anul 2012 si nu stiu cum se calculeaza, sau daca am ceva de plata.
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2014
minculescuclaudiu, utilizator

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neplatitoare de tva alex1201 alex1201 Buna ziua, vreau sa pun un automat de cafea intr-o facultate. Ma gandesc sa ma fac intreprindere individuala neplatitoare de tva. Ce taxe voi datora statului? ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza taxa la cas ? minculescuclaudiu minculescuclaudiu Ce se ia in calcul la casa de pensii, venitul brut sau venitul net? (vezi toată discuția)
Daca nu am contract cu cei de la casa de pensii, trebuie sa platesc? minculescuclaudiu minculescuclaudiu Cei de la casa de pensii mi-au trimis acasa o somatie de plata pt anul 2012 si 2013...eu nu am semnat nimic cu ei, stiam ca daca nu am contract cu ei, nu ... (vezi toată discuția)