avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca nu am contract cu cei de la casa de pensii, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca nu am contract cu cei de la casa de pensii, trebuie sa platesc?

Cei de la casa de pensii mi-au trimis acasa o somatie de plata pt anul 2012 si 2013...eu nu am semnat nimic cu ei, stiam ca daca nu am contract cu ei, nu trebuie sa platesc...ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: minculescuclaudiu , utilizator 23:10, 12 Martie 2014
Sunt anumite categorii de venituri pentru care trebuie sa platiti acea contributie la pensie. Treaba cu "contractul", ca l-ati avut sau nu, nu se aplica in acest caz. Mai bine detaliati aici ce surse de venit ati avut si cam ce valoare pentru a va putea indruma daca in acel caz erati obligat sa platiti.
INTREPRINDERE INDIVIDUALA
2012
VENIT BRUT=12.000 RON
VENIT NET=5.400 RON
2013
VENIT BRUT=13.500 RON
VENIT NET=5.200 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Cotizatii pensii raluck20 raluck20 Modificarea legata de contributia la Casa de pensii din iulie 2012 este doar pentru pfa-urile noi infiintate? Am un pfa din 2009 ,pe anul 2012 venitul estimat ... (vezi toată discuția)
Contributie asigurari sociale ii grigoriorizo grigoriorizo Buna.Am o intreprindere individuala din inie 2011 si as vrea sa stiu daca este obligatoriu ,plata la sistemul national de pensii, mentionez ca in 2011 am avut ... (vezi toată discuția)