avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa de studii si ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa de studii si ajutor social

Am o cunostinta care este inscrisa la o facultate de Stat , studenta la zi/ buget. Are o familie monoparentala( copil de 8 ani), si de la facultate ia bursa sociala, 276 lei/ lunar. La aceasta suma se adauga alocatia de stat 42 lei si alocatia de sustinere monoparentala de 50 lei. Notele de la scoala ii permit sa depuna acte pentru bursa de studii de 350/lunar.
Poate sa depuna acte pentru ajutor social la Primarie si sa beneficieze in acelasi timp si de bursa de la facultate de 350 lei?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Transmitere drepturi uzufructuar cioarec carmen cioarec carmen Poate fi transmis numai uzufructul părţilor sociale fără a înregistra contractul la Registrul Comerţului ?Este opozabil terţilor dacă contractul nu ... (vezi toată discuția)