avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa TVR persoane juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa TVR persoane juridice

Buna ziua , am primit la sediul social al firmei , o notificare de plata precum ca societatea noastra are de plata catre TELEVIZIUNEA ROMANA , suma de 900 lei . As vrea sa stiu daca aceasta taxa mai este in vigoare, am inteles ca s-ar fi scos din 2011 ? Precizez ca firma figureaza la REG COM cu sediul social la parintii mei acasa si nu am un alt punct de lucru . Contractul cu ENEL e pe persoana fizica , asadar firma nu are incheiat nici un contract cu TVR . Ce pot sa fac , ca in nici un caz nu sunt de acord sa platesc aceasta suma ? Daca exista vreun text de lege in acest sens , va rog sa ma ajutati . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)