avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea hotararii judecatoresti netrimisa partilor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea hotararii judecatoresti netrimisa partilor

dupa un proces in instanta ,la ultimul termen mi s-a respins
actiunea ca neintemeiata,mi s-a spus ca am drept la recurs in termen
de 15 zile de la comunicarea hotararii dar au trecut 45 de zile si nu
am primit nimic,am facut 2 cereri pentru urgentarea redactarii hotararii,
dar tot nimic.
va rog sa-mi spune-ti ce se mai poate face ..?ce cale sa urmez..?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:38, 27 Februarie 2014
Singura solutie este sa asteptati comunicarea sentintei,este posibil sau chiar probabil ca redactarea sa dureze si cateva luni in functie de vol de munca al instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)