Buna seara poate ca nu este bine posta subiectul dar o mica si scurta intrbare am si eu. Primaria poate incheia acte de vanzare cumparare pentru un teren cu o persoana fizica la notar. Va foarte multumesc:stunned:
din cate stiu eu primaria nu detine in proprietate terenuri si nu poate vinde terenurile care le are in administrare, acestea facand parte din domeniul public. Banuiesc ca este vorba de vreo concesionare, dar asta nu se face prin notar, ci intre primarie si o persoana juridica sau fizica.
Terenurile care fac parte din domeniul privat al administratiei publice locale se pot instraina prin vanzare -cumparare. Iar contractul de vanzare -cumparare se face obligatoriu in forma autentica , la notar.
Multumesc pentru raspunsuri dar se poate sa gasesc chestia asta undeva in vre-o lege, este putin ciudat sa astept sa vina Primaria cu mine la notar chiar asa se face in toata tara?
Nu va veni Primaria cu dumneavoastra la notar, ci un delegat al institutiei (eu cand am incheiat asemenea contracte de vanzare cumpare in care vanzator era Primaria - aceasta era reprezentata de catre consilierul juridic in baza delegatiei emise de catre primar).