avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturi restante conditii deosebite de munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturi restante conditii deosebite de munca

In luna februarie am intrat in posesia drepturilor restante ca pensionar, pentru conditii deosebite de munca timp de 5 ani si 11 luni. Suma reprezinta aceste drepturi pentru 13 luni si este in cuantum de 835 lei. Din aceasta suma s-a retinut: CASS 52 lei si impozit 131 lei. As dori sa aflu daca aceste retineri au fost calculate corect si cum s-au calculat!

Alte discuții în legătură

Codul de procedură civilă art 729, alin. 2 aplicat incorect: Valiconst Valiconst SITUAȚIE: Ca pensionară am rețineri de la 2 Banci Stiu ca ”Conform Codului de Procedură civilă Art 729, alin. 2: Dacă sunt mai multe urmăriri ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii si pensia TES TES VA ROG SA -MI PRECIZATI DACA SALARIILE COMPENSATORII SUNT DOAR UN AN VECHIME SAU SE TRECE IN FISA DE CALCUL SI VALOAREA LOR PENTRU STABILIREA PUNCTAJULUI ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta Anton.Sandu Anton.Sandu Doresc sa va expun o situatie al unchiului meu si va rog sa-mi spune-ti: - daca actiunea este introdusa in termen, avind in vedere data pronutarii Decizii ... (vezi toată discuția)