avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar ANRP

Buna ziua,
Stie cineva daca exista vreo actiune in instanta in raport de prevederile legii 165/2013, prin care sa oblige ANRP sa emita titlul de despagubire. Legea stabileste termenul de 60 de luni de la data intrarii in vigoare a legii pt. a solutiona dosarele de despagubiri. A promovat cineva vreo actiune in acest sens?

Dosarul meu e trimis din 2011 la ANRP, nefiind solutionat pana in prezent. Totodata ANRP imi spune sa astept 5 ani si dupa aceea sa merg in instanta.

Art. 34. -
(1) Dosarele inregistrate la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor vor fi solutionate in termen de 60 de luni de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, cu exceptia dosarelor de fond funciar, care vor fi solutionate in termen de 36 de luni.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Admisibilitate cerere de revizuire tcnz tcnz Buna ziua Am aflat ca s-a admis exceptia de neconstitutionalitate si in ceea ce priveste art. 4 teza 2 raportat la art. 34 din L165/2013 (termenul de 5 ani ... (vezi toată discuția)
A.n.r.p. tibif tibif Din 3 mai 2012 am o decizie definitiva si irevocabila referitor la capatul de cerere privind obligarea APRP la desemnarea unui evaluator pentru intocmirea ... (vezi toată discuția)