avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Depunere contestatie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Depunere contestatie

Salut tuturor si o primavara frumoasa cu multa putere si spor de invatat.
Am o intrebare:
Se poate depune contestatie pentru examenul de grefieri prin fax?? avand in vedere faptul ca ma tin departe cateva sute de km pana la instanta unde am sustinut eu examenul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 14:56, 2 Martie 2014
Buna ziua!
cititi regulamentul de admitere a concursului, acolo cu siguranta veti gasi stipulata si modalitatea in care se poate face contestatie.De obicei aceste contestatii se depun prin fax.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)