avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am platit taxa auto in 2008. Am dat in judecata si am castigat.Miercuri trebuie sa ma duc la ANAF sa fac o cerere pentru a mi se plati aceasta taxa. Intrebarea mea este : Imi voi primi banii in 5 ani dupa noua ordonanta sau toti intr-o singura transa?
Cel mai recent răspuns: Giovana Croitoriu , Avocat 21:51, 2 Martie 2014
Dupa cum spune oug in momentul de fata o sa i luați esalonat.dar cu siguranță aceasta oug nu va sta rezista.se va contesta la CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)