avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare cesiune de creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare cesiune de creanta

Buna seara,
Astazi am primit de la o firma de recuperari o notificare a cesiunii de creanta prin care mi se comunica faptul ca incepand cu data de 19.02.2014 banca a cesionat in favoarea unei firme persoana juridica din Cipru totalitatea drepturilor sale de creanta rezultat dintr-un contract cu nr... Cesiunea de creante a fost inregistrata in Arhiva Electronica sub nr....

Sunt somata sa platesc de urgenta suma in contul reprezentantului Top Factoring SRL.
Este vorba de un descoperit de cont pe care nu l-am achitat din luna noiembrie 2009, deoarece mi-am pierdut locul de munca si nu am nici un venit.
Totodata aceasta hartie este semnata in copie de cedent si apare doar o semnatura fara alte detalii la cesionar.

Mentionez ca in acesti ani nu am primit alte notificari, telefoane.

Cum trebuie sa procedez mai departe?
Aceasta datorie nu a fost cumva prescrisa?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
pitic1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 19:32, 3 Martie 2014
Buna seara,
din ceea ce spuneti dvs. aceasta creeanta este prescrisa. de obicei aceste firme care preiau creeantele sunt agresive si incearca cu notificari sa-i sperie pe debitorii care i-au preluat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta Poker10 Poker10 NOTIFICARE DE PLATA Top FAcToRING S. R. L., companie specializatia in recuperarea creantelor in toate modalitile prevazute de lege, in calitate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)
Notificarea cesiunii art 1393 cod civil aly_yoana aly_yoana Buna ziua, rog doar avocatii si cei experti in drept sa raspunda. Azi primesc de la banca un raspuns ca cesiunea datoriei pe care o am la o banca a avut loc ... (vezi toată discuția)