avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare imobil

Buna ziua,numele meu este Eugen I.
In anul 2009 am divortat de sotia mea.Cei doi copii minori ( azi 16 si 12 ani )au ramas in cresterea si educatia fostei sotii.De comun acord am hotarat sa lasam copiilor imobilul si toate cele aferente celor doi copii printr-un act de vanzare cumparare.Datorita situatiei create copii si fosta sotie au ramas in locuinta si eu a trebuit sa parasesc locuinta.
Timpul a trecut si a vindecat ranile familiei noastre si in urma cu un an am reluat relatiile cu fosta sotie si copii.Discutii au existat si am hotarat de comun acord sa cautam o cale sa putem vinde locunta si sa ne mutam in alta localitate .
Problema este ca deocamdata nu se poate vinde deoarece copii nu au implinit varsta de 18 ani.
.Intrebarea este daca exista o cale de a putea recupera imobilul fara sa mai asteptam 6 ani.
Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)
Drept locativ al copilului major cu locuinta proprie in apartamentul parintilor divortati care urmeaza sa vanda apartamentul danadinu49 danadinu49 Buna ziua, Am divortat anul trecut dupa o casnicie de 33 de ani. Din casatorie au rezultat 2 copii, o fata si un baiat care sunt majori. Prin semnarea unei ... (vezi toată discuția)
Partaj volverin volverin Am divortat si dupa actul de divort locuintacomuna (casa avind :3 camere,bucatarie,baie,camara,hol) a fost incredintata fostei sotii pentru cresterea si ... (vezi toată discuția)