avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tiparire tichete parcare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tiparire tichete parcare

Buna ziua

As vrea sa intreb cine este autorizat sa tipareasca tichete de parcare si daca o firma care are o parcare publica in concesiune poate sa-si tipareasca ea insasi tichetele de parcare .

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Neplata taxei de parcare in parcarile private manu_ella manu_ella Buna ziua celor de pe acest forum ...am o speta, destul de interesanta...zic eu...care este urmatoarea: SC X are ca obiect de activitate administrarea ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere loc parcare este contract de utilitate publica forbs forbs Buna ziua, Am o problema cu anularea autorizatiei de parcare. Mi-a fost anulata pe motiv de neplata prima transa 31 Martie chiar daca se mentioneaza conform ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire sistem taxare parcare geluandrei geluandrei Buna ziua, doresc sa montez un sistem de taxare automat al parcarii (eliberatoare, cititoare tichete, bariere, automat de plata) intr-o parcare privata, care ... (vezi toată discuția)