avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

in urma acestei ordonante a guvernului cu privire la recuperarea taxei auto ptr poluare achitata in anii precedenti , sa inteleg ca de acum in colo nu se va mai achita pentru masinile seconde hand cumparate?? adica daca eu imi cumpar una luna asta nu mai platesc aceasta taxa?? sau o platesc si ma judec in instanta si mi-o recuperez in urmatorii 5 ani?? multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 07:56, 4 Martie 2014
Taxa se plateste in continuare, sub noua denumire de timbru de mediu .
Ordonanta se refera la restituirile de taxe (de poluare si pentru emisiile poluante ) stabilite prin sentinte judecatoresti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto CiprianMihai CiprianMihai Persoana fizica in calitate de al doilea proprietar,pot recupera taxa auto platita de primul proprietar al masinii? Taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)