avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Facilitati SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Facilitati SRL-D

Buna ziua
Am infiintat un SRL-D in mai 2011. Beneficiez de facilitatile programului si ca sa nu gresesc as vrea sa stiu pana la ce data beneficiez de "scutirea de la plata contributiilor de asigurari sociale datorate de angajatori, potrivit legii, pentru veniturile aferente timpului lucrat de cel mult 4 salariati, angajati pe perioada nedeterminata. Aceasta perioada constituie stagiu de cotizare in sistemul public de pensii, iar pentru stabilirea si calculul drepturilor prevazute de Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificarile si completarile ulterioare, se utilizeaza castigul salarial mediu brut lunar, pentru care asiguratul plateste contributia individuala de asigurari sociale. Pentru fiecare salariat, scutirea nu se acorda pentru veniturile salariale lunare care depasesc cuantumul castigului salarial mediu brut pe economie din anul anterior" conform conform ART. 5 alin. c din OUG 6/2011.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: krompaczki , utilizator 13:53, 5 Martie 2014
Eu din cate stiu puteti beneficia de aceste facilitati pana la pierderea denumirii de srl-d

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d anairam_unid anairam_unid Buna ziua Stie cineva pentru un srl-d care sunt contributiile care nu se platesc? (vezi toată discuția)
Contributii sociale la un srl-d gabihob gabihob In cazul unei firme nou infiintate se aplica scutiri de la plata contributiilor sociale pentru salariati daca firma este o SRL-D? Daca da, despre ce ... (vezi toată discuția)
Contributii srl - d lorip lorip Buna ziua, La un salariu brut de 500 lei, un SRL -D ce contributii plateste atat ca angajator cat si la angajati. Imi poate face cineva un calcul? Am vazut ... (vezi toată discuția)