avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta cu suspendare, inculpat fara bunuri, cum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta cu suspendare, inculpat fara bunuri, cum recuperez?

Cum sa procedez in cazul urmator? O sentinta definitiva condamna pe inculpat cu suspendare si anuleaza un contract.

Sentinta se pune in executare, ceea ce ma intereseaza e latura civila , pt ca am de recuperat niste bani urmare a anularii contractului plus cheltuieli de
judecata si daune morale.
Inculpatul nu are bunuri, nu are salariu, nimic.
Cum sa imi recuperez ceva de la el?
Se poate cere revocarea suspendarii si solicitarea instantei , din partea mea ca parte vatamata, sa il trimita pe individ la puscarie pt ca nu imi plateste suma conform sentintei?
Totodata, cum fac, daca vreau inapoi imobilele ce faceau obiectul contractelor anulate prin sent penala? Macar sa stiu ca nu raman pagubit cu totul.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:33, 4 Martie 2014
din cate stiu , daca pana la implinirea termenului de incercare condamnatul nu isi indeplineste obligatiile civile , se revoca suspendarea urmand sa fie condamnat cu executarea.
singura lui sansa ar fi sa dovedeasca faptul ca nu a avut posibilitatea de a achita insa trebuie sa dovedeasca ca s-a straduit dar nu a putut.
e destul de greu dar nu il lasati sa scape.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala cu suspendare, cum recuperez ? alexpetre15 alexpetre15 Cum sa procedez in cazul urmator? O sentinta definitiva condamna pe inculpat cu suspendare si anuleaza un contract. Sentinta se pune in executare, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Revocarea suspendãrii executãrii pedepsei sub supraveghere (art.447 c.p.p. ºi art.86 ind 4 c.p.) ZburleaFlorin ZburleaFlorin Buna seara ma confrunt cu o situatie destul de delicata am fost victima unui accident rutier eu ma angajam in traversarea strazii pe trecerea de pietoni si un ... (vezi toată discuția)