Admite în parte acţiunea. Obligă pârâta la plata sumei de 2800 lei către reclamantă, reprezentând drepturi salariale pe lunile aprilie şi mai 2011. Obligă pârâta la plata sumei de 2800 lei către reclamantă reprezentând compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat. Obligă pârâta la plata contribuţiilor sociale pentru drepturile salariale aferente lunilor aprilie şi mai 2011. Respinge acţiunea sub celelalte aspecte ca neîntemeiată.
Am depus Hotararea definitiva la un executor judecatoresc -Dmnia sa o lalaie de 4 luni de zile. Mai nou am inteles ca sa schimbat si administratorul firmei dar si sediul firmei. Executorul judecatores imi spune cu jumatae de gura ca nu ar avea cum sa recupereze banii. Nu stiu ce sa mai cred. Ce alta modalitate ar mai fii ?
Da am trimis pe adresa firme prin posta romana cu Confirmare de primire. Dar sau intors inapoi documentele. Firma si-a schimbat sediul dar si administratorul. A fost la executor si acesta ridica din umeri.
staruiti in continuarea executarii, solicitati executorului sa va prezinte toate demersurile efectuate (adrese de poprire, adrese la primarie cu privire la bunurile mobile si imobile ale debitorului), chiar daca debitorul s-a schimbat sediul social sau administratorul ... acesta nu reprezinta un impediment in recuperarea debitului