Am castigat in instanta ,,Tribunal ,, impotriva firmei ,,RRRR, un proces civil recuperare drepturi salariale si concediu de odihna in valoare de 23000 lei. Hotarare ramasa definitiva dupa cele 1o zile in care putea fii atacata. Procesul a inceput in 2012 si sa terminat in Aprilie 2014. In tot acest timp Fostul patron al firmei ,,RRRR,, a dat firma legal,,Registrul Comertului,, unei altei persoane pe care nu o cunosc. Acea persoana a devenit administratorul firmei ,,RRRR,,- Si-a schimbat si sediul firmei. Astazi am constatat ca si acesta din urma a dat firma unei terte persoane. Si au schimbat iarasi sediul firmei. Eu am hotararea judecatoreasca pe care am legalizat-o. Stiu ca trebuie sa fac o notificare catre firma,, RRRR,, pentru a pune in executare hotararea judecatoreasca definitiva. Cine va trebuii sa plateasca suma pe care instatna a hotarat ca o am de primit. Ce trebuie sa fac daca refuza ? Pe noul patron ,administrator nu-l cunosc... Ce este de factu daca refuza in termen de 15 zile
Multumesc!
Daca se poate un raspuns la obiect.
Cel mai recent răspuns:
Cornel Vasile , Consilier juridic
19:58, 2 Iunie 2014