avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare post de radio
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare post de radio

Buna ziua!
Lucrez la organizatie non-profit pentru tineret si as vrea sa intemeiez un radio local non-profit. ma puteti ajuta, care este legislatia in domeniul acesta, si ce acte sunt necesare? multumesc!

Alte discuții în legătură

Post radio gabeanu gabeanu as vrea sa intemeiez un radio local non-profit. ma puteti ajuta, care este legislatia in domeniul acesta, si ce acte sunt necesare? multumesc! (vezi toată discuția)
Membru din consiliul director al unei asociatii de tineret este functionar public? astridamel astridamel Se poate considera ca un membru din consiliul director al unei asociatii de tineret este functionar public? Mentionez ca asociatia nu are activitati economoce ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate functionar public- organizație non profit danciu simona danciu simona Bună seara! Sunt functionar public la o primărie, iar seful meu vrea ca eu sa incasez sponsorizarile unei organizatii non profit . Vă rog să mă ajutați ... (vezi toată discuția)