avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Post radio
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Post radio

as vrea sa intemeiez un radio local non-profit. ma puteti ajuta, care este legislatia in domeniul acesta, si ce acte sunt necesare? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 21:33, 9 Martie 2014
Exista o legislatie destul de ampla in acest domeniu si anumiti pasi de urmat pentru fiecare etapa in parte (cu documentele aferente).

De aceea, parerea mea este ca ar trebui sa discutati cu un specialist si sa-i furnizati mai multe detalii, pentru ca acesta sa va poata consilia corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare post de radio MihaiAndone MihaiAndone Buna ziua! Lucrez la organizatie non-profit pentru tineret si as vrea sa intemeiez un radio local non-profit. ma puteti ajuta, care este legislatia in ... (vezi toată discuția)
Infiintare scoala primara particulara resum resum Buna seara, Sunt deosebit de interesata de infiintarea unei scoli primare particulare. Exista deja o societate comerciala . Ideea se poate pune in practica si ... (vezi toată discuția)
Deschidere ong pentru radio online! buna ziua/seara! voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, ... Pepo Pepo Buna ziua/seara! Voi incerca sa dau o descriere destul de detaliata, pentru a cere o parere sau in ajutor, orice fiind binevenit. Actual sunt in afara tarii, ... (vezi toată discuția)