avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna ziua,
sunt insurat si am un copil,dar sunt in divort. eu sunt plecat in spania,si nu ma pot prezenta la proces. problema e ca nu am nici de munca deci nu am bani ca sa pot face o procura si sa imi pot lua un avocat ca sa ma reprezinte,,,ce se poate intampla in aces caz?

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:30, 5 Martie 2014
Buna seara!

S-ar putea sa primiti o solutie defavorabila cu privire la custodia copilului, deoarece nu veti administra probele dumneavoastra.

Cu stima.
Veti divorta si in lipsa. Cine a cerut divortul, sotia ? raspundeti printr-o intampinare daca nu ati facut-o deja prin care sa raspundeti in scris cererilor sotiei.
ea a bagat dosarul dupa aceea am raspuns si eu printro cerere reconventionala,ceva de genu,sa stabilit data primei infatisari,dar cei de la tribunal au gresit ora infatisari,,la care mam prezentat dar degeaba,,sa stabilit o alta infatisare dar nu am fost prezent ca deja eram plecat, si sa amanat pe motiv ca nu am fost eu prezent,,am fost de acord sa platesc pensie lunara,,si de cand neam separat,iam platit lunar,,am stabilit si un program ca sa pot vedea baiatu,,,doar ca aici e problema ca nu prea vrea sa fiu aproape de baiat,,,doar ca eu as vrea sa stiu daca mi se va da vreo amenda ca nu mam prezentat si daca se va incheia divortu...pentru ca atunci cand voi ajunge in tara voi incepe alt proces ca sa mi se dea voie legal sa vad baiatu,,,pentru ca pe cale normala nu se rezolva nimic pentru ca se lasa infuentata de parinti si de tipu cu care are o relatie acum
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2014
smeuionutalexandru, utilizator
SebastianSimon a scris:

Buna seara!

S-ar putea sa primiti o solutie defavorabila cu privire la custodia copilului, deoarece nu veti administra probele dumneavoastra.

Cu stima.

ea a bagat dosarul dupa aceea am raspuns si eu printro cerere reconventionala,ceva de genu,sa stabilit data primei infatisari,dar cei de la tribunal au gresit ora infatisari,,la care mam prezentat dar degeaba,,sa stabilit o alta infatisare dar nu am fost prezent ca deja eram plecat, si sa amanat pe motiv ca nu am fost eu prezent,,am fost de acord sa platesc pensie lunara,,si de cand neam separat,iam platit lunar,,am stabilit si un program ca sa pot vedea baiatu,,,doar ca aici e problema ca nu prea vrea sa fiu aproape de baiat,,,doar ca eu as vrea sa stiu daca mi se va da vreo amenda ca nu mam prezentat si daca se va incheia divortu...pentru ca atunci cand voi ajunge in tara voi incepe alt proces ca sa mi se dea voie legal sa vad baiatu,,,pentru ca pe cale normala nu se rezolva nimic pentru ca se lasa infuentata de parinti si de tipu cu care are o relatie acum

Ar trebui sa depuneti si ceva probe la dosar in sustinerea cererilor dvs. ( de exemplu dovada ca achitati lunar pensia de intretinere). Daca nu va puteti prezenta se va judeca in lipsa dvs.fara a primi amenda pt neprezentare.

Pt stabilirea unui eventual nou program de vizita mai favorabil dvs veti putea introduce un dosar dupa ce veniti in tara, dar cu stabilirea custodiei va fi mai greu daca ea va fi acordata in mod exclusiv mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reusim sa facem certificatu fetei Anasophie Anasophie Buna ziua sunt Ana eu am o problema care de jumatate de an ma chinui sa o rezolv am fost casatorita doar in acte ca persoana a plecat a doua zi si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Certificatul de naștere al copilului născut din concubinaj în timpul căsătoriei cu altă persoană Anasophie Anasophie Buna ziua sunt Ana eu am o problema fare de jumatate de am ma chinui sa o rezolv am fost casatoritadoar in acte ca persoana a plecat a doua zi si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Mintita miseleste 9 ani anamaria8312 anamaria8312 Buna ziua,voi incerca sa relatez cat mai clar ceea ce am patit si doresc sa ma indrumati. Am fost casatorita din data de 28.10.2002 pana pe data de ... (vezi toată discuția)