avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea retrocedarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea retrocedarii

Buna ziua.
imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru o notificare (lg 10/2001) privind retrocedarea terenurilor si imobilelor luate abusiv in perioada 1945-22 dec 1989 ??
Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: vale_vasi , utilizator 21:54, 6 Martie 2014
După umila mea părere, singurul lucru de care aţi avea cu adevărat nevoie ar fi o întoarcere în timp.
Păi termenul de depunere a actelor a expirat cam de (foarte) mult timp
Înseamnă că m-am înşelat: ar avea nevoie de o întoarcere în (foarte) mult timp :yeah:
Hilara atitudine, credeam ca este un site serios, cu raspunsuri date de profesionisti ...
Scuzele mele.

V-am dat un raspuns serios, profesional, numai că era uşor criptat. L-a decriptat colegul alex68: e cam tîrziu pentru notificare.

Cel de-al doilea răspuns conţine, ce-i drept, o doză de umor şi vă rog să-l luaţi ca atare. Sau, dacă nu, consideraţi-l în continuare hilar. Mi-l asum.

Alte discuții în legătură

Diicot-ul vrea sa dau 40 000 euro. eu nu vreau sa le dau parola riseup riseup Am urmatoarea problema: Am fost identificat de catre DIICOT, cum ca as fi partajat mai multe fisiere video si audio pe anumite programe: DC++ si Bittorent. ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)