La art.213,paragraf c unde se prezinta persoanele care sunt asigurate fara plata de contributii se spune la finalul sau:daca nu realizeaza alte venituri decat cele din drepturile acordate de aceste legi,precum si cele provenite din pensii.
Cum se interpreteaza juridic aceasta ultima pevedere?Eu inteleg ca dac ai indemnizatie si pensie nu platesti.Este correct.Va multumesc.
Sunt exceptate de la plata contributiei de asigurari sociale de sanatate urmatoarele:
a) indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate suportate de angajator, potrivit legii, numai pentru contributia individuala;
b) indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate suportate de la Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate, potrivit legii;
c) veniturile acordate la momentul disponibilizarii, venitul lunar de completare sau platile compensatorii, suportate din bugetul asigurarilor de somaj, potrivit actelor normative care reglementeaza aceste domenii.
Domnule Tudor eu am solicitat cum se interpreteaza juridic paragr.3 din art.213 al legii 95/2006 in special cuvintele:precum si cele din pensie.Nu am intrebat ce prevede legea 571,care abuziv cred nu tine seama de legea 95.